Studio Socrates

Laganas, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: noćenje
Lokacija: nalazi se u mirnom delu Laganasa, na 150m udaljenosti od duge peščane plaže i 200m od glavne ulice u blizini
brojnih taverni, prodavnica i barova a od aerodroma je udaljen 3km.
Studija: kupatilo, TV, sef (uz doplatu), Wi-Fi, klima (uz doplatu), mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, parking, balkon/terasa.
Studio za 2 do 3 osobe može biti u prizemlju ili na spratu, krevet za treću osobu je pomoćni.
1/2+2  studio može da primi 4 odrasle osobe, kreveti za treću i četvrtu osobu su pomoćni.
Apartman: kupatilo, klima (uz doplatu), mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, TV, sef (uz doplatu), Wi-Fi, balkon/terasa. Apartman ima dve dvokrevetne sobe i dnevni boravak, krevet za petu osobu (dete do 16 godina) je pomoćni.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu