Ulusoy Kemer Holiday Club

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

 Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Göynük, udaljen 45 km od aerodroma u Antaliji, 7 km od Kemera i 35 km od Antalije. Hotel je izgrađen 1989. godine, a renoviran 2014. godine. Hotel se prostire na 42.800 m².

Plaža: 
Hotel se nalazi na peščanoj - šljunkovitoj plaži. Ležaljke, sunocobrani, peškiri kao i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelski kompleks se sastoji od dvospratnih i trospratnih bungalova i ima ukupno 465 soba, a od toga: 333 standardne sobe (5 soba za osobe sa posebnim potrebama, max 3 osobe, 18-24 m²), 54 porodičnih soba (porodične sobe imaju dve spavaće sobe gde je u jednoj francuski krevet ili dva single kreveta, a u drugoj sobi kreveti na sprat za decu, max 4 osobe, 32 m²) i 38 porodičnih apartmana (dve sobe odvojene vratima, max 5 osoba, 42 m²). Sve sobe imaju: balkon ili terasu, centralni klima uređaj, sef (besplatno), mini bar, satelitsku TV, direktan telefon, kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose.

Hotelski sadržaji:
Restoran, 8 barova, 2 spoljašnja bazena, 4 vodena tobogana, 2 teniska terena, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, aerobik, akvabik, pikado, boćanje, stoni tenis, odbojka na pesku, mini fudbal, diskoteka, animacija, dečiji bazen, 2 dečija kluba (mini 4-12 i junior 13-16 godina), dečije igralište, dečiji meni. Plaća se: doktor, spa centar, masaža, frizer, bilijar, badminton, motorni sportovi na vodi, osvetljavanje terena za tenis i fudbal, iznajmljivanje teniskih rekvizita, internet kafe, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 815 14 50
http://www.kemerholidayclub.com.tr/

Napomena:
Hotel Ulusoy Kemer Holiday Club HV1 nalazi se u borovoj šumi, sa servisom u hotelu koji zaslužuje preporuku.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Turska

Izaberite idealnu destinaciju za leto