Sensitive Premium Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Pozicioniran je u Boazkentu, 5 km udaljen od Beleka a 30 km od aerodroma u Antaliji. Počeo je sa radom 2016. godine i zauzima površinu od 18.500 m2.

Plaža:
Sopstvena peščana plaža udaljena je 400 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, peškiri, bar i WiFi na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel čine 5 5-ospratnih blokova sa 338 standardnih soba (max 3 osobe, 36 m2), 60 family soba (max 4 osobe, 48 m2), 4 family lux sobe (max 2 osobe, 80 m2) i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe sadrže centralni klima uređaj, sef, TV, WiFi (besplatno), mini bar (besplatno), telefon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski i riblji), 6 barova, 2 otvorena bazena, 3 vodena tobogana, zatvoreni bazen, sala za konferencije kapaciteta 550 mesta, teretana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, diskoteka (ulaz besplatan), dnevne i večernje animacije, pikado, stoni tenis, WiFi na celoj teritoriji hotela, mini disko, mini klub (4-12 godina), dečiji bazen. Plaća se: SPA centar, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, video igre, kuglanje, motorni sportovi na vodi, časovi ronjenja, usluge doktora i dadilje, pranje veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu