Samaina Inn Hotel

Karlovasi, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na severnoj strani ostrva Samos, nedaleko od centra turističkog mesta Karlovasi, sa brojnim prodavnicama, barovima i tavernama. Međunarodni aerodrom udaljen je 36 km od hotela.

Plaža:
Hotel od plaže deli ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži dodatno se doplaćuju.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, veranda, bašta, restoran, bar, snack bar, TV sala, lift, klima uređaj, prodavnica suvenira, menjačnica, internet kutak, konferencijska sala, Wi - Fi internet konekcija u javnim delovima (besplatno), sef na recepciji, hemijsko čišćenje, usluga pranja veša, spoljašnji bazen, dečiji bazen, teniski teren, košarka, stoni tenis, igralište za decu, animacioni program, igraonica, dečiji klub, teretana, room service, parking.

Sobe:
Hotel poseduje 130 soba. Sve standardne sobe mogu da imaju pogled na more ili planinu. Poseduju kupatilo, fen, klima uređaj, frižider, SAT TV, radio, telefon, sef (besplatno), Wi-Fi internet (besplatno), balkon ili terasu. Krevetac za bebu – na upit. Standardne sobe imaju dva odvojena ležaja ili francuski ležaj i jednu sofu na razvlačenje. U standardne sobe se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe.

Uslugaje all inclusive – doručak, ručak i večera po principu švedskog stola, samoposluživanje. Doručak se poslužuje u periodu od 07:15h-11:00h, ručak u periodu 12:00h-14:00h, večera u periodu 19:00h-21:30h. Snekovi su dostupni gostima hotela u periodu 11:00h-18:00h, a bar je ovoren od 10:00h - 22:00h.

Kontakt:
www.samainahotels.gr

Napomena:
Hotel sa specifičnom arhitekturom, komfornim i funkcionalnim sobama, odličan je izbor za miran, porodični odmor i kratke, romantične ekskurzije daleko od svakodnevne rutine.
1. dan BEOGRAD – KOS – SAMOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Čarter let za Samos sa međusletanjem na ostrvo Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SAMOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SAMOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu