Rahoni Cronwell Park

Nea Skioni, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je smešten 300 m od centra mesta Nea Skioni, 115 km od Soluna. Sastoji se od dve male trospratne zgrade i centralne zgrade. Namenjen je isključivo odraslim osobama (starijim od 16 godina).

Plaža:
Privatna peščana plaža na 300m – postoji šatl prevoz do plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatne, peškiri za plažu su besplatni - izdaju se na baru na plaži.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, parking (besplatno), sef, snek bar, wellness&SPA centar (uz doplatu), usluga u sobama, bežični internet na celoj teritoriji hotela, konferencijska sala.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 20 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, mini-frižider/mini-bar (uz doplatu na licu mesta), telefon, Wi-Fi internet, SAT TV , sef, fen, aparat za kafu, balkon ili terasu.
Superior sobe površine oko 28m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja.
Svite Deluxe površine oko 40m², sadrže spavaću soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem/sofom, kamin, 3 balkona, 2 televizora. Namenjene za smeštaj 2-3 osobe.
Svite Luxury površine oko 40m², sadrže spavaću soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem/sofom, kupatilo, 2 balkona, 2 televizora. Namenjene za smeštaj 2-3 osobe.

Usluga:
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
https://rahoni.cronwell.gr/en/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj