Minos Mare Hotel

Platanias, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Minos Mare se, zajedno sa hotelskim kompleksom Minos Mare Royal, nalazi u mestu Platanias, na oko 4 kilometra udaljenosti od Retimna. Hotel je udaljen 73 km od aerodroma u Heraklionu. Izuzetno ljubazno osoblje hotela će dodatno doprineti da se ovom hotelu svaki putnik lepo oseti i rado mu se vrati.

Plaža: 
Hotel je smešten  na samoj peščanoj plaži finog sitnog peska i postepenog ulaska u more, na plaži nagrađenoj plavom zastavicom. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima recepciju, restoran Ambrosija u kom se služi doručak i večera, bar Ariadni pored bazena, bar Afrodite, a la kart restoran Poseidon na samoj plaži, veliki bazen, bazen za decu, zatvoreni bazen, mini market, prostoriju za odlaganje prtljaga, lift, parking, bilijar, internet kutak, stoni tenis, dečije igralište, teren za odbojaku na plaži, teretanu, peskire za plažu (uz doplatu), suncobrane i ležaljke pored bazena kao i na plaži - besplatno, dnevna i večernja animacija, perionica veša (uz doplatu), masaža na zahtev – uz doplatu, usluge čuvanja dece – na upit. Hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama.

Sobe:

Hotel svojim gostima nudi veoma udoban smeštaj u renoviranim standardnim sobama koje imaju pogled na kopno. Sve sobe imaju centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi internet (besplatno), sef (uz doplatu), SAT TV, mini frižider, kupatilo sa kadom ili tuš kadom, fen za kosu, balkon ili terasu. Promo sobe - iste opremljenosti kao standard sobe, ograničen broj soba po nižim cenama

Usluga:
Usluga u hotelu je “all inclusive”, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.
All inclusive concept se sastoji u sledećem:  rani doručak od 07:00-07:30, doručak od 07:30 to 10:30h, ručak od 13:00-15:00h, večera from 19:00 to 21:30h. U toku obroka uključena pića: točeno pivo, vino na čašu, sokovi, voda, čaj i filter kafa. U periodu od 10:00-18:00h sendviči u snek baru kod bazena, užina u periodu od 11:00-16:00h, “light” ručak pored bazena od 12:30-14:30h, popodnevni čaj, kafa uz posluženje keksa i kolača od 16:00-18:00h u baru Afrodite koji se nalazi pored bazena, Jednom u toku boravka večera u a la kart restoranu Posejdon (obavezna rezervacija na licu mesta, jedan dan unapred), sladoled u periodu 10:00-18:00 u baru pored bazena kao i u glavnom restoranu tokom večere (do 20:00h). Tokom dana se služe točeno pivo, vino na čašu, lokalna alkoholna pića, likeri, bezalkoholna pića i voda, kao i topli napitci čaj i filter kafa. U Ariadne glavnom baru u periodu 17:30-23:00h kokteli sačinjeni od lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Napomena: alkoholna pića se služe posle 12:00 časova. Konzumacija hrane i pića nakon 23h se naplaćuje.

Kontakt:
http://www.minosmare.gr/portal/index.htm

Napomena:
Odličan hotel na plaži, preporuka za sve tipove gostiju. Hotel ima sadržaje i prilaz prilagođen osobama sa posebnim potrebama. Mole se gosti da poštuju dress code u restoranu hotela.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu