Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
MALTA 
USKRS I 1.MAJ 
(4 dana / 3 noćenja) – avionom 
14/04 – 17/04 i 28/04 – 01/05/2023. 

Cena aranžmana po osobi u evrima.
(Plaćanje u dinarima po zvaničnom srednjem kursu NARODNE BANKE SRBIJE na dan uplate).
Hotel / Kategorija
Tip sobe / Usluga
Polazak - Povratak
14/04 - 17/0428/04 – 01/05
Plaza Regency 3*Standard room / ND599€609€
Golden Tulip Vivaldi 4*Standard room /ND649€669€
Intercontinental 5*Classic room / ND789€819€
Grand Hotel Excelsior 5*Standard room / ND799€819€

- Jednokrevetne i trokrevetne sobe na upit

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na relaciji Beograd–Malta-Beograd kompanijom Air Serbia,  grupni transfer aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluga iz cenovnika, troškovi  organizovanja i vođenja putovanja, avio takse oko 55,59evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i  utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

U cenu aranžmana nije uračunato:. U cenu nisu uključeni fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje,  ekološka taksa koja se plaća direktno na recepciji hotela i iznosi 0,5evra po osobi po noći. Neki hoteli uslovljavaju  ostavljanje depozita u gotovini ili kreditnom karticom, koji se vraća prilikom odlaska iz hotela ukoliko niste koristili  dodatne usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI: 
- MALTEŠKA TURA - Prvo se obilazi Tarxien,megalitni hram za koji se smatra da je izgrađen pre egipatskih piramida, a  otkriven je sasvim slučajno 1914. godine.Nokon toga idemo do primorskog sela Blue Grotto, gde se po želji može  otići čamcem do čuvenih Plavih pećina. Put se nastavlja do zanatskog sela „Ta Qali“, gde se može videti kako duvači  stakla izrađuju razne staklene predmete i keramiku. Potom se ide u grad Mdina, poznat kao „grad tišine“ koji je bio  prestonica u Srednjem veku. Grad je okružen zidinama, gde u vilama još uvek žive aristokratske porodice koje su  potomci srednjovekovnih malteških vitezova. Vreme za ručak je predviđeno u gradu Rabat, drevnom predgrađu  Mdine. Posle ručka put se nastavlja do grada Mosta, gde se obilazi čuvena katolička crkva posvećena devici Mariji,  koja je na čudesan način preživela nacističko bombardovanje 1942. godine. 
Izlet je celodnevni. Transfer od/do hotela je uračunat.  
Cena: 75 evra po osobi (sa ručkom), Blue Grotto(opciono 10eur) 
- OSTRVO GOZO-Gozo je znatno manje i mnogo zelenije ostrvo od Malte i na njemu je nimfa Kalipso, prema legendi,  držala zatočenog Odiseja sedam godina. Do njega se odlazi trajektom i prvo se stiže do tačke Belvedere, odakle se  pruža pogled na ostrvo Komino. Zatim se ide do peščane plaže Ramla bay, koja je poznata po narandžasto-crvenoj  boji peska koji se može naći samo na tom mestu. Dalje put vodi do glavnog grada Viktorija, gde će se prošetati po  utvrđenju The Citadella (drevnim zidinama grada) i uživati u panoramskom pogledu na celo ostrvo. Ovde je  predviđeno vreme za ručak i kupovinu na pijaci. Nastavlja se do zaliva Dvejra (Dwejra bay), gde se nalaze tri prirodne  atrakcije: unutrašnje more, azurni prozori „pečurka-stena“. Na kraju se obilazi zaliv Šlendi (Xlendi), kao i lokacija na  kojoj je snimana scena vencanja Denarys Targerian i Drogo-a u seriji „Igra prestola“. (Cena izleta oko 85 eur) 
- VALLETTA – Poludnevni izlet do Vallette, glavnog grada Malte koji je okružen brojnim masivnim zidinama i  tvrđavama. Izgradili su je vitezovi Svetog Jovana - Hospitalci u 16veku. Maltežani su jako ponosni sa svoju prestonicu  koja predstavlja deo svetske baštine. Tura započinje od kapije Valete kroz glavnu ulicu do centralnog Trga Republike  sa zaustavljanjem kod značajnih kulturno-istorijskih objekata, gde će vam vodič dočarati istoriju kako samog grada,  tako i celog ostrva. Nakon toga nastavlja se do Barraca Gardens odakle se pruža prelep pogledna Grand Harbour.  Uverite se svojim očima zašto je toliko filmova snimano na Malti.Predviđena je i poseta najčuvenijoj malteškoj  bogomolji, čuvenoj Ko-katedrali Svetog Jovana koja je ujedno i mauzolej u kome su sahranjinjivani veliki majstori  malteškog viteškog reda. (Cena izleta oko 50 eur) 
- Krstarenje (HARBOUR CRUISE) 
Polazi se brodom iz grada Slima, prolazi se pored manjih obalskih gradova, Manoel ostrva (gde su snimane neke  scene serije Game of Thrones), brodogradilište koje postoji još od Srednjeg veka, glavnog grada Valete i starih  gradića, poznatih kao „tri grada“ (Three Cities). Sa morske strane će se videti moćne zidine, koji okružuju Valetu i ova  „tri grada“ (Vittoriosa, Cospicua, Senglea), koji su takođe sagrađeni u srednjovekovnom dobu. Izlet traje oko 1,5 sati.  Transfer od/do hotela nije uračunat. (Cena izleta oko 20 eur) 

PLAZA REGENCY 3* 
www.plazahotelsmalta.com 
Nalazi se na promenadi u Slimi na samoj obali, u delu koji se graniči sa Sent Džuliansom pa nudi predivan  pogled na Sent Džulians i zaliv Baluta. Prodavnice, restorani i noćni klubovi su lako dostupni, a na stotinak  metara je stanica gradskog prevoza. Preko puta hotela su jedna od najboljih gradskih stenovitih plaža sa  veoma malim peščanim delom i gradski park. Hotel se sastoji od dve zgrade koje na šestom i sedmom spratu  povezuje most. U restoranu iz kog se pruža pogled na zaliv služe se doručak i večera na bazi švedskog stola.  Na krovu je otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, snek-bar i dečiji bazen, što ga čini pogodnim  mestom i za porodice. Ostale sadržaje čine zatvoreni bazen sa prirodnom svetlošću, đakuzi, bar i kafeterija  koji nude lagane obroke i internet kafe. Vaučeri za bežični internet koji je dostupan u celom hotelu mogu se  kupiti na recepciji. Sobe su uređene u različitim stilovima, klimatizovane su, imaju kupatilo, TV, telefon, fen i  sef koji se plaća. Standardna soba, maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle + 1 dete, francuski ili dva odvojena  ležaja i pomoćni ležaj.  

HOTEL GOLDEN TULIP VIVALDI 4* 
www.goldentulipvivaldi.com 
Hotel je smešten u veoma atraktivnom delu Sent Džuliansa, u Pačevilu, tako da su brojni klubovi, restorani i  prodavnice veoma blizu. Na 100 metara je od stenovite plaže i na 400 metara od autobuske stanice. U  glavnom restoranu obroci se služe po principu švedskog stola, a hotel sadrži i bar koji nudi lagane obroke,  zatvoreni bazen, đakuzi i teretanu koji su besplatni. Doplaćuju se sauna, tursko kupatilo i bežični internet koji  je dostupan u celom hotelu. Sve standardne sobe mogu da prime maksimum 3 osobe i imaju kupatilo sa  kadom ili tušem, klimu, balkon, telefon, TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, fen; sef je na recepciji i plaća  se. Standardna soba, maksimum 2 odrasle osobe ili 1 odrasla osoba + 1 dete, francuski ili dva odvojena ležaja. 

INTERCONTINENTAL 5*,  
www.ichotelsgroup.com/intercontinental/hotels/gb/en/st.julians/malha/hoteldetail Smešten u srcu Sent Džuliansa, ovaj hotelski kompleks nalazi se na samo 200 metara od peščane plaže u zalivu  Sent Džordž na kojoj jedan deo isključivo pripada hotelu i ima ležaljke i suncobrane. Veliki uređeni vrt je na  sedmom spratu hotela, dok je na desetom spratu otvoreni bazen sa panoramskim pogledom na ceo grad i  zaliv. Sportski sadržaji obuhvataju 2 terena za skvoš i fitnes centar koji je najveći na ostrvu, aerobik, zatvoreni  bazen, a spa-centar ima saunu, parnu sobu, tursko kupatilo, centar za lepotu i masaže. Hotel nudi izbor od 8  restorana i 3 bara, u kojima se služe veoma raznovrsna jela, od mediteranskih do azijskih, a doručak i večera  se u glavnom restoranu služe na bazi švedskog stola. Sve sobe su klimatizovane i elegantno uređene, imaju  kupatilo sa kadom ili tušem, toaletni pribor, bademantil, papuče, balkon, TV sa satelitskim kanalima, radni  deo, telefon, radio, mini-bar, fen, peglu i dasku za peglanje, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, besplatni bežični  i kablovski internet. Standardna soba (classic), maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle + 1 dete, francuski ili  dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj. 

GRAND HOTEL EXCELSIOR 5*  
www.excelsior.com.mt 
Smešten na samoj obali u Floriani, ovaj grandiozni hotel nalazi se na samo 3 minuta od glavnog grada Valete,  a okružuju ga utvrđenja iz XVI veka, sa izvrsnim pogledom na luku i ostrvo Manoel. Hotel 2 puta dnevno  obezbeđuje besplatan prevoz do Valete. Na nekoliko minuta od hotela nalazi se glavni autobuski terminal u  Valeti tako da je odlično povezan sa svim turističkim lokalitetima na Malti, a u blizini je i pristanište trajekata  koji voze do Slime. Hotel ima privatnu marinu za jahte, zatvoreni bazen, đakuzi, saunu, parno kupatilo, spa i  fitnes centar, centar za lepotu, 3 restorana, 5 barova. U glavnom restoranu se doručak i večera služe na bazi 
švedskog stola, a pogled koji se pruža naročito prilikom izlaska i zalaska sunca je fantastičan. Besplatan bežični  internet je dostupan u lobiju i zajedničkim prostorijama. Standardne sobe su elegantne, prostrane,  klimatizovane, imaju veliko kupatilo sa kadom, tuš-kabinom i telefonom, tolaetni pribor, LCD TV sa satelitskim  kanalima, telefon, radio, radni deo, priključak za internet, sofu, sef, mini-bar, ketler sa izborom kafe i čaja,  bademantil, papuče, dok deluxe sobe pored sadržaja standardnih soba imaju i prostrani balkon. Standardna  soba, maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle + 1 dete, francuski ili dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj. Zanimljivo je dodati da su u ovom hotelu odsedale mnoge poznate ličnosti: kralj Španije Juan Carlos, Rod  Stewart, Tom Jones, David Guetta, Lady Gaga, Enrique Iglesias, Black Eyed Pees, Snoop Dogg, LMFAO i drugi. 

1. dan (14.04.;28.04.2023.) BEOGRAD-MALTA 
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre poletanja. Poletanje za Maltu u  11:55 časova (let JU892). Sletanje na Maltu u 13:50 časova. Transfer do hotela prema programu. Smeštaj.  Slobodno vreme. Noćenje. 
2. do 3.dan MALTA 
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje. 

4.dan (17.04.;01.05.2023.) MALTA-BEOGRAD 
Doručak. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 15:45 časova (let JU893).  Sletanje u Beograd u 17:40 časova. Kraj programa. 

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas