Hotel Novi

Igalo, Crna Gora

Opis destinacije

Igalo je grad u opštini Herceg Novi u Crnoj Gori. Igalo je veoma privlačan gradić i savremeni turistički i medicinsko-zdravstveni centar, koji gostima pruža sve uslove za odmor, rekreaciju i lečenje. Igalo je poznato i po neeksploatisanoj mineralnoj vodi nazvanoj "Igaljka".<br /> <br /> Igalo ima preko 260 sunčanih dana godišnje i idealno je za grupno letovanje, za porodice sa decom, parove, kao i za starije osobe jer nudi prijatan odmor i uživanje posetiocima svih generacija.<br /> <br /> U Igalu se i uspešno leče razne bolesti uz pomoć najsavremenijih metoda i lekovitog blata. <br /> Igalo je poznata turistička destinacija koju cene svi oni koji pored kupanja i uživanja na plaži, vole vreme da provode u restoranima i noćnim klubovima, a i koji vole odmor rekreativnog tipa i posete lokalnim atrakcijama i mestima od kulturnog značaja.<br /> <br /> Šetalište u Igalu ukrašeno je divnim mediteranskim rastinjem uz raznolike plaže, odakle se pruža i predivan pogled na Bokokotorski Zaliv.<br /> Igalo ima više vrsta uređenih plaža: popločane, šljunkovite, kamene, kao i peščanu plažu sa čuvenim lekovitim blatom.<br /> <br /> Ljubitelji mora i dubina, strastveni plivači ali i ronioci će takođe lako pronaći svoja omiljena mesta!<br /> <br /> Dubina mora uz plaže je različita, nekada ne prelazi jedan metar čak i po nekoliko desetina metara od obale, što predstavlja pravi užitak za porodice sa decom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

  • Plaža > 150m
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
HOTEL NOVI 3* - IGALO - CRNA GORA
POLUPANSION (HB) - CENE SU PO OSOBI I DANU
DATUM OD15-May-2226-June-2216-Jul-2223-Aug-221-Sep-22
DATUM DO25-Jun-2215-July-2222-Aug-2231-Aug-2230-Sep-22
Cene važe za navedeni broj dana/ noći2/11-Feb-221-Feb-221-Feb-221-Feb-22
Minimalan broj noći37753
DVOKREVETNA SOBA€29.1033€38€33€29€
APARTMAN - cena po apartmanu€90.40112€134€112€90€

U CENU JE URAČUNATO
- Boravak na bazi usluge polupansion u odabranom tipu smeštaja. Obroci se služe po principu samoposluženja.
- Wi Fi internet
DOPLATA
- Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur osoba/ dan
- Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 ur osoba/ dan
- Osiguranje za decu 0-2 godine 0,50 eur
- Jednokrevetna soba 60%
POPUSTI ZA DECU
- Dete do 2 godine gratis
- Dete 2-12 na posebnom ležaju 30%
- Dete 2-12 bez ležaja  50%
Lokacija
Hotel Novi u Igalu, nalazi se u neposrednoj blizini poznatog Zdravstvenog centra Igalo ( istitut Simo Milošević). More i peščana plaža sa lekovitim blatom udaljeni su 150 metara od hotela ;

Smeštaj
Svetle i prostrane sobe opremljene su TV-om sa satelitskim programima, klimom, kupatilom, terasom sa garniturom za sedenje, mini barom.

Hotelski sadržaji
Restoran s terasom, besplatan Wi-Fi je dostupan u svim javnim prostorima, room service. Hotel nudi punu uslugu za osobe s invaliditetom: pristupne rampe na stepenicama, lift i prilagođenu opremu u sobama. Hotel Novi je odlično mesto za organizovanje treninga sportskih ekipa jer se nalazi u blizini brojnih sportskih sadržaja: fudbalsko igralište, sportska dvorana, zatvoreni i otvoreni plivački i vaterpolo bazeni, blizina 7 km dugog šetališta uz more, te peščane plaže za treninge izdržljivosti i snage. Za goste hotela obezbedjen je parking prostor.

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto.


Plaža
Peščana plaša sa lekovitim blatom je na udaljenosti oko 200 m od hotela. Gosti hotela plaćaju korišćenje ležaljki i suncobrana
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas