Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Casa del Mare Amfora se nalazi na samom moru, u mirnom ribarskom mestu Orahovac, na samo 10-ak kilometara od Starog grada Kotora.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, terasa, bežični internet u celom hotelu, mali wellnes (sauna, hidromasažna kada, masaže), mala privatna plaža, privatan parking. Suncobrani, ležaljke i peškiri su uračunati u cenu.

Apartmani:
klima uređaj, kablovska TV, mini bar, bežični internet. Neki apartmani imaju terasu ili balkon.
Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela).
Hotelska ponuda
Casa del Mare - Amfora se nalazi u Orahovcu koji je nekada bio ribarsko selo i sačuvao je mirnoću i autentičnost takvog mesta. Udaljen je svega nekoliko kilometara od starog grada Kotora.
Svih 10 prostranih apartmana Amfore imaju balkone sa pogledom na zaliv ili planinu, čija je unutrašnjost prilagođena okruženju u kojem se nalazi.
Večera, uz zalaska sunca, u restoranu Amfora, pravi je doživljaj Bokokotorskog zaliva, koji nudi specijalitete mediteranske i tradicionalne crnogorske kuhinje u spektakularnom ambijentu.
Plaža Amfora se nalazi odmah ispred hotela i dostupna je svim gostima hotela. Ostali sadržaji uključuju mali vellness i spa centar, sa hidromasažnom kadom i saunom. 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu