Informacije

SMESTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ETNO SELO STANIŠIĆI  
TERMIN: 28.06.2020. god

CENA ARANŽMANA :  1.800,00 dinara
Polasci iz KRALJEVA i ČAČKA 

NAČIN PLAĆANJA : gotovinski prilikom rezervacije. 

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- prevoz turističkim autobusom ( A / C, DVD ) 
- razgledanje prema programu
- usluge vodiča tokom celog putovanja i troškove organizacije izleta 

ARANŽMAN NE OBUHVATA : 
- individualne troškove putnika  

NAPOMENA : 
*Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.
*Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika .
*Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 6 €
*Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.
*U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena , izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.  
* DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeći biometrijski pasoš najmanje 3 meseca posle putovanja , za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

Polazak iz Kraljeva u ranim jutarnjim satima u 6.00h sa Keja. Na tri kilometara ispred Bijeljine , nalazi se etno selo „Stanišići „ , osnovano je 2003.godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stankovića. Tokom nekoliko godina putovao je po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o tome kako se živelo u periodu kraja 19. i početkom 20.veka.Tako je nastalo autentično planinsko selo u sred semberijske ravnice. U selu se danas izdvajaju dve celine. Jedna, sazdana od drveta , predstavlja svetovni život.Čine je drvene kuće- brvnare sa pokućstvom i upotrebnim predmetima iz iste epohe. Kuće povezuju popločane kamene staze , a u centru sela su dva jezera. 

Druga celina je duhovnog karaktera  i predstavljena je srednjovekovnom arhitekturom građenom u kamenu, koja je ustvari skup replika istorijskog i religijskog značaja. Slobodno vreme ( oko 4 sata ) za uživanje u ambijentu sela, a zatim put nastavljamo do Bijeljine. Kraće slobodno vreme za individualno razgledanje grada i manastira Sv. Vasilija , koji se nalazi u centru grada. Iz Bijeljine , povratak u popodnevnim satima. Kraća pauza za predah u prelepom parku Banje Koviljače. Povratak preko Valjeva uz pauze za odmor po potrebi grupe. Dolazak u Kraljevo oko ponoći. 

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021