Crystal Waterworld Resort Spa

Belek, Turska

već od 509€

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Beleku, Boğazkent na svojoj plaži, oko 50km od centra Antalije, oko 40km od aerodroma Antalija.

Resort zauzima prostor od 42.000m², od čega 18.000m² čini bašta. Otvoren je 2013. godine. Ukupno ima 882 sobe, od čega 604 standardnih, 144 family, 55 konektovane sobe, 16 superior i 4 apartmana sa jacuzzi-jem.

Hotel ima: glavni restoran “Crystal”, 5 à la carte restorana (turski, dalekoistočni, morski, italijanski i  užnoamerički), 12 barova (“Lobby”, “Terrace Bar”, “Arena Bar”, “Pool bar”, “Aqua Snack bar”, “Cobra Bar”, “Caretta Beach Bar”, “Irish Pub Bar”, “Sunset Bar”, „Atlantis Bar“, „Prestige bar“, „H2O Disco bar“).
Za decu tu je mini klub, igralište i 2 dečija bazena, dečiji bife za ručak i večeru.

Plaća se: čuvanje dece.

Hotel ima svoju 500m dugu peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. Za peškire se ostavlja depozit.

Svaka soba ima laminat ili keramički pod, balkon, split klimatizacija, satelitska TV sa muzičkim kanalima, mini bar, sef, direktan telefon, wireless internet, telefon u kupatilu, fen. Dostupne su sobe za osobe sa posebnim potrebama i sobe za pušače.

Plaćaju se: room service, telefon.

Samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, snack service, ručak, snack i večera, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), jednom u toku boravka à la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, ponoćne užine, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Pl

aćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani

Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, parno kupatilo, šok-tuš.

Plaćaju se: Spa, masaže, piling.

Hotel ima 3 otvorena bazena, aqua park, dečiji bazen, zatvoreni bazen sa toplom vodom, wireless internet (sobe, lobi i javni prostor, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), teniski teren, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, mini golf, pikado, bioskop.

Plaćaju se: igraonica, video igrice, bilijar, kuglanje, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, golf.

Lekar, inernet café, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), frizer, sale za sastanke, parking.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

Izaberite idealnu destinaciju za zimu