Barselona

Barselona, Španija

već od 529€

Opis destinacije

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Tu je nezaobilazni park Guelj, Kasa Batljo, Kasa Mila (La Pedrera) i najimpozantnija od svih, Sagrada Familia. Sa Trga Katalunja zaputite se u čuvenu ulicu La Rambla na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Polazak/povratak: 29.12.2021. - 02.01.2022.
5 dana (4 noćenja) – redovna linija Wizz Air

Datum putovanja29.12.-02.01.
Broj dana / noći5 dana / 4 noći
Viladomat 3*, noćenje sa doručkom
Cena po osobi u dvokrevetnoj standardnoj sobi529€
Jednokrevetna soba629€
3.odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi499€
Exe Cristal Palace 4*, noćenje sa doručkom
Cena po osobi u dvokrevetnoj standardnoj sobi629€
Jednokrevetna soba829€
Eurostars Grand Marina 5*, noćenje sa doručkom
Cena po osobi u dvokrevetnoj superior sobi849€
Cena po osobi u dvokrevetnoj deluxe sobi879€

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:
- Prevoz putnika redovnom linijom kompanije WizzAir na relaciji Beograd – Barselona – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama;
- Grupni transfer autobusom od aerodroma u Barseloni do izabranog hotela u odlasku i povratku;
- Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča;
- Četiri noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga;
- Usluge vodiča Big Blue-a kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku i troškove organizovanja putovanja;
- Prtljag – dva komada prtljaga: ručni prtljag i torba sa točkićima. Ručni prtljag do 10 kilograma, koji može biti sa točkićima ili bez, 40 x 30 x 20 cm. Prtljag mora da stane ispod sedišta ili ispred vas. Prtljag može biti torba za laptop, ženska tašna ili mali ranac. Torba sa točkićima do 10 kilograma, 55 x 40 x 23 koja mora da stane u odeljak iznad glave. U dozvoljene dimenzije ne ulaze ručke na torbi / točkići; međutim točkići mogu maksimalno da uvećaju veličinu torbe za 5cm.

U cenu putovanja nije uračunato:
- Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po osobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 3.5 € za hotele sa 5*; 2.5 € za hotele sa 4*; 1.54 € za hotele sa 3*. Boravišne takes se plaćaju na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta.
- Dodatni prtljag je moguće platiti na aerodromu i tom prilikom će se primenjivati trenutno važeće cene kompanije WizzAir i aerodroma “Nikola Tesla”. Čekirani prtljag u sezoni maksimalno do 20kg: 55 evra (po letu, po putniku i po torbi); čekirani prtljag u sezoni maksimalno do 32kg: 110 evra (po letu, po putniku i po torbi).
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti
VILADOMAT
Jedan je od najprodavanijih hotela iz naše ponude. Nalazi se na oko 2 kilometara od Platza Catalunia i od čuvene pešačke zone La Ramble. Stanica metroa Hospital Clinic se nalazi na 600 metara od hotela. U sklopu hotela se nalazi recepcija koja je otvorena 24h, kafeterija, sala u kojoj se poslužuje doručak. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Privatan parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naplaćuje se 22 EUR po danu. Hotel je prilagođen osobama s invaliditetom. Standardne sobe (oko 19 m2) su opremljene kupatilom (fen za kosu), klima uređajem, SAT TV-om, sefom i minibarom (dodatno se doplaćuje). Wi-Fi internet je dostupan u hotelskim soba i besplatan je. Treći krevet je pomoćni. Doručak se služi po principu švedskog stola. 

www.hoteles-silken.com/en/hotel-viladomat-barcelona/

EXE CRISTAL PALACE
Exe Cristal Palace smešten je nadomak (200 metara) Bulevara Paseo de Grasija u centru Barselone. Trg Katalonija i Ulica Rambla udaljeni oko 500 metara. Mnoštvo kafića, barova, prodavnica se nalaze u blizini ovog smeštajnog objekta. Pripada poznatom lancu hotela Eurostar. Odlična je polazna tačka za sve putnike koji žele na što bolji način da osete atmsoferu grada. Od međunarodnog aerodroma El Prat je udaljen oko 13 kilometara. U sklopu hotela se nalazi recepcija koja je otvorena 24h, bar, restoran. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Standardne dvokrevetne sobe (15 m2) imaju: klima uređaj, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, minibar (uz doplatu), sef, SAT TV. Doručak se u hotelu poslužuje po principu švedskog stola. 

www.eurostarshotels.co.uk/exe-cristal-palace.html

EUROSTARS GRAND MARINA HOTEL
Luksuzni dizajn hotel sa 5 zvezdica gleda na luku u Barseloni. Smešten je u zgradi Svetskog trgovinskog centra, na 5 minuta hoda od šetališta Las Ramblas i Kolumbovog spomenika. Odlična lokacija pruža mogućnost svim gostima hotela da na jednostavan način posete sve najznačajnije kultorno-istorijske znamenitosti grada. Hotelska zgrada predstavlja jedinstveno arhitektonsko rešenje. U glavnoj dvorani zgrade se nalazi impresivno kružno stepenište koje je dizajnirao arhitekta Leoming Pei, tvorac čuvene piramide koja formira glavni ulaz u muzej Luvr u Parizu. U hotelu se stalno održavaju avangardne umetničke izložbe, a sam hotel krase brojni najsavremeniji umetnički detalji. Eurostars Grand Marina Hotel je, pored toga, važna kulturna referenca u Barseloni. Pored brojnih izložbi, hotel održava godišnje takmičenje u fotografiji, Eurostars Grand Marina Photography Prize, a takođe je domaćin gala proslave dodele nagrada Eurostars Travel Narrative Award. U sklopu hotela se nalazi recepcija, lobi bar, terasa na poslednjem spratu hotelu, otvoren bazen (dostupan gostima tokom letnjih meseci), restoran, teretana i wellnes centar. Hotel ima ukupno 291 sobu. Veliki broj soba ima fantastičan pogled na luku i obalu Barselone. Superior soba (30m2) ima potpuno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, minibar (uz doplatu). Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima hotela, kao i u hotelskim sobama. Doručak se služi po principu švedskog stola. 

www.grandmarinahotel.com/en/photos-video.html
1. dan BEOGRAD – BARSELONA (29.12.2021.)
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera BigBlue-a u 16:15 sati. Poletanje za Barselonu u 18:40 sati (let Wizz Air W6 4115). Dolazak u Barselonu u 21:15 sati.

2. dan BARSELONA (30.12.2021.)
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Hram Sveta porodica “Sagrada Familia”, avenija Dijagonal, kuće Mila i Batljo, nova Barselona, Španski trg, Monžuik i Olimpijski prsten sa stadionom, Kalatravin toranj, Kolumbov spomenik. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne ili mogućnost fakultativnog obilaska Akvarijuma. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana - 35 akvarijuma, 11.000 životinja i 450 različitih vrsta, podvodni túnel dugačak 80 metara, šest miliona litara vode i ogroman Okeanarijum, jedini u Evropi, pretvorio je Akvarijum u jedinstveni centar koji je posetilo više od 14 miliona turista. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan BARSELONA (31.12.2021.)
Doručak. Slobodan dan za individualni razgled grada, kupovinu ili na fakultativni izleti Đirona i Figeras. Vožnja do Đirone, grada na severoistoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula, koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta ekscentričnom Teatru muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. (Cena izleta oko 75 € ). Povratak u Barselonu. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

4. dan BARSELONA (01.01.2022.)
Doručak. Slobodni dan za individualni razgled grada, kupovinu ili fakultativni izlet za Tibidabo, poseta parku Ciutadel i etno selu Pueblo Espanjol u podnožju Monžuika. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadela, koji se prostire na 30 hektara a nalazi se u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Odlazak do etno sela Pueblo Espanjol i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20.veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta oko 55 evra). U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče u „Tablao Cordobes“ (Cena izleta: ulaznica za flamenko show i piće oko 45 evra ili ulaznica za flamneko show, piće i večera oko 80 evra). Noćenje.

5.dan BARSELONA (02.01.2022.)
Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 12:00 sati. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 21:55 sati (let Wizz Air W6 4116). Sletanje u Beograd u 00:25 sati. Kraj programa.
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas