Altin Yunus Resort & Thermal Hotel

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Izmiru udaljen 75 km, 3 km od centra Češmea, a 2 km od Ilidže. Izgrađen je 1974. godine, a poslednji put je renoviran 2016. godine i zauzima površinu od 140.000 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, suncobrani, ležaljke i madraci su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji iz Glavne zgrade koja u sebi ima 319 standardnih soba (max 3 osobe, 24-28m2), 2 dvosobna Golden suite (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, đakuzi, max 4 osobe, 78m2), 17 jednosobnih Junior suite (max 3 osobe, 54m2), 6 dvosobnih Ocean suite (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, terasa, max 4 osobe, 40m2) i apartmanskog kompleksa koji ima 34 dvosobne marina plus (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, mini kuhinja, kupatilo, max 4 osobe, 50m2) i 45 jednokrevetnih marina room (max 2 osobe, 28m2). U svakoj sobi postoji centralna klima, internet wi-fi, TV, balkon, fen, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), telefon.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, 2 a’la carte restorana - turski i mediteranski (uz rezervaciju i doplatu), dijetalni meni, 4 bara, 8 konferencijiskih sala, 3 otvorena bazena (termalni i sa morskom vodom), dečiji bazen, 3 zatvorena bazena (termalni), prodavnice, spa centar, tursko kupatilo, sauna, frizer, igralište za decu, dečiji klub (4-12 godina), teretanu, košarku, odbojka na pesku. Plaća se: bilijar, pikado, teniski tereni (beton), teniske loptice i reketi, osvetljenje teniskih terena, stoni tenis, časovi tenis, iznajmljivanje bicikala, dadilja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
+90 (232) 723 12 50

www.altinyunus.com.tr

Napomena:
Odličan hotel za porodičan odmor i one koji žele uroniti u svet termalnih voda.
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Turska

Izaberite idealnu destinaciju za leto